Výhodný balíček konjakových nudlí Slim Pasta v nálevu 5+1 zdarma
Související produkty
Detailní popis produktu
Konjakové nudle Slim Pasta v nálevu obsahují o 94 % méně kalorií než běžné nudle. Mají BIO certifikaci, jsou zcela bez sacharidů, tuků, soli a obsahují pouhých 9 kcal na 100 g. Jsou vyrobeny z rostliny konjak, která je bohatym zdrojem cenné vlákniny glukomannan. Ta snižuje pocit hladu a má nejen prokazatelné účinky podporující hubnutí*, ale také snižuje cholesterol** a příznivě ovlivňuje vstřebávání cukrů a tuků v krvi. Konjakové nudle v nálevu se skvěle hodí pro low carb stravování, ketodietu (již od 1. fáze), odlehčení jídelníčku či aktivní sportovce.
Jsou také vhodné pro vegany, vegetariány, celiaky, při prediabetu, diabetické dietě a obezitě. Díky neutrální chuti je můžete připravit na stovky způsobů, jak ve slané, tak ve sladké variantě.
* Při konzumaci 3 g glukomannanu denně
** Při konzumaci 4 g glukomannanu denně
Má Slim Pasta konkurenci? My si to nemyslíme. Existuje několik výrobců příloh z konjakové mouky, ale žádný se kvalitou, chutí a vzhledem nedostal tak daleko, jako Eat Water. Společnost Eat Water, výrobce Slim Pasty, vyvinula speciální potravinu Juroat (TM), která je kombinací konjakové mouky a ovesné vlákniny. Jedná se o unikátní a patentovanou potravinu, která je barvou i chutí téměř k nerozeznání od běžné těstoviny. Jako jediní v České republice také nabízíme variantu konjakových příloh bez nálevu.
[navod-k-pouziti]
[nas-tip]
UPOZORNĚNÍ: Konzumaci Slim Pasty nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem.
Složení balíčku:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výhodné balíčky |
---|---|
Hmotnost: | 1.8 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.