Výhodný balíček konjakové rýže Slim Pasta v nálevu 5+1 zdarma
Související produkty
Detailní popis produktu
Konjaková rýže Slim Pasta v nálevu obsahuje o 94 % méně kalorií než běžná rýže. Má BIO certifikaci, je zcela bez sacharidů, tuků, soli a obsahuje pouhých 9 kcal na 100 g. Je vyrobena z rostliny konjak, která je bohatym zdrojem cenné vlákniny glukomannan. Ta snižuje pocit hladu a má nejen prokazatelné účinky podporující hubnutí*, ale také snižuje cholesterol** a příznivě ovlivňuje vstřebávání cukrů a tuků v krvi. Konjaková rýže bez nálevu se skvěle hodí pro low carb stravování, ketodietu (již od 1. fáze), odlehčení jídelníčku či aktivní sportovce. Je také vhodná pro vegany, vegetariány, celiaky, při prediabetu, diabetické dietě a obezitě. Díky neutrální chuti ji můžete připravit na stovky způsobů, jak ve slané, tak ve sladké variantě.
* Při konzumaci 3 g glukomannanu denně
** Při konzumaci 4 g glukomannanu denně
Má Slim Pasta konkurenci? My si to nemyslíme. Existuje několik výrobců příloh z konjakové mouky, ale žádný se kvalitou, chutí a vzhledem nedostal tak daleko, jako společnost Eat Water. Společnost Eat Water, výrobce Slim Pasty, vyvinula speciální potravinu Juroat (TM), která je kombinací konjakové mouky a ovesné vlákniny. Jedná se o unikátní a patentovanou potravinu, která je barvou i chutí téměř k nerozeznání od běžné těstoviny. Jako jediní v České republice také nabízíme variantu konjakových příloh bez nálevu.
[navod-k-pouziti]
[nas-tip]
UPOZORNĚNÍ: Konzumaci Slim Pasty nedoporučujeme lidem, kteří mají problémy se zažíváním, chronickým onemocněním střev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomannan, která je běžně lidskému organismu velmi prospěšná, by mohla u lidí s tímto onemocněním vyvolat obtíže. Pokud si nejste jisti, zda váš zdravotní stav umožňuje konzumaci konjakových příloh, vždy konzultujte jejich užívání se svým lékařem.
Složení balíčku:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výhodné balíčky |
---|---|
Hmotnost: | 1.77 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.