iPlody Směs na chléb s parmezánem a rajčaty Low carb 125g
Detailní popis produktu
Jedinečná směs na výrobu bezlepkového sýrového chleba se sušenými rajčaty a s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže sýrový bochník chleba upéct i začátečník. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.
- Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
- Nejedná se o žádnou náhražku parmezánu, ale jde o opravdový sýr.
- Rychlá a jednoduchá příprava.
- Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 300 g
Návod k přípravě
Rozšlehejte dvě vejce s polotučným tvarohem ve vaničce (125 g - polovina obsahu vaničky), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte dva stejné bochánky. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníčky na utěrku a nechte zcela vychladnout.
Složení
sýr parmezán v prášku, směs semínek v různém poměru: slunečnice, dýně loupaná, lněné semínko, sezamové semínko, rajčata sušená (rajčata, sůl), lněná mouka zlatá, mandlová mouka, psyllium, lahůdkové droždí, rajčatový prášek, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, sůl, pažitka, kmín drcený
Alergeny
mléko, sezam, mandle
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
Energetická hodnota |
1705 kJ / 406 kcal |
Tuky |
27 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
7,7 g |
Sacharidy |
13 g |
z toho cukry |
4,1 g |
Vláknina |
- |
Bílkoviny |
29 g |
Sůl |
3,47 g |
Země původu: Česká republika
Hmotnost: 125 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi na pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.132 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.